EGY IGÉNYES AUTÓSISKOLA BUDAFOKON

Tanulóink számára biztosítunk az e-learninges vizsgafelkészítő anyagot is, aminek következtében igen jók a KRESZ vizsga eredményei.
Ugyanakkor a gyakorló és éles vizsgafelület között jelentős különbség van, amit jó, ha tudsz:

A gyakorló anyagban a  feladathoz tartozó képernyő így néz ki:

Ebben az esetben a helyesnek vélt válasz megjelölése után megjelenik az alsó sorban egy kék kérdőjel és egy jobbra nyíl. A következő kérdésre a jobbra nyíl megbökésével tudsz továbbmenni. (A kérdőjel segítségével a helyes választ tudod megtekinteni.)


 

Nagyon nagy különbség, hogy amikor úgy érzed, hogy megtaláltad a helyes választ és ráböksz a megfelelő betűre, akkor a program egyből a következő kérdésre ugrik.

Egyrészt így nem tudod megtekinteni azonnal a helyes választ – erre a legvégén lesz lehetőséged -, másrészt pedig  nem kell továbbléptetni a rendszert, ugrani fog automatikusan a következő feladatra.


A jobb felső sarokban található Tovább gombnak egész más funkciója van. Ha erre rákattintasz, akkor a kérdést a gép elveszi – és beadja a következőt –, de a teljes teszt végén, az 55. kérdés után újra vissza fogod kapni.

Azonban – és erre nagyon ügyelj -, hogy már csak a maradék idővel gazdálkodhatsz!
(Minden kérdésre alapesetben egy perc gondolkodási idő áll rendelkezésre, de ha a Tovább gombot használva passzolsz, akkor az újbóli megjelenésnél az előzőekben felhasznált időt beszámítja a rendszer.)

Sikeres vizsgát kívánunk!